Narodno pozorište Mostar

Spremi kao iCal dokument
Brak mrak
Srijeda, 24 April 2019,  8:00 -  9:00
Hitovi : 199
Kontakt Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

U konkurenciji 16. Međunarodnog festivala komedije „Mostarska liska 2019“ je predstava „Brak mrak“ koja će biti izvedena u srijedu, 24.04. sa početkom u 20 sati. Predstava je nastala u produkciji Presek Dijagonala i Pozorišta „Slavija“ Beograd, prema motivima romana „Kako ubiti suprugu i zašto?“ i „Kako ubiti supruga i zašto?“ Antonia Amuria, a režiju potpisuje Tea Puharić.

„Posle koliko godina se ono čuveno „i u dobru i u zlu, do kraja života„ pretvara u svakodnevnu borbu sa iritantnim navikama Vašeg bračnog partnera, a brak postaje borba za malo sopstvenog prostora i mira? Duo komedija „Brak-mrak“ se dopadljivo i dovitljivo igra sa duhovitim i preciznim raspoznavanjem tipova supružnika, te daje svakom gledaocu i gledateljki oduška u smehotresnim receptima kako se rešiti bračnih muka. Glumci u ulogama bračnih terapeuta vešto nas vode kroz razne razmirice pomažući da se nasmejemo situacijama u kojima se bračni partneri svakodnevno nalaze, ali i da kroz humor prevaziđemo sve faze prilagođavanja u zajedničkom životu. Ovo je pitka komedija u kojoj svako može i sebe i svog partnera da poistoveti sa barem nekoliko likova i da „mračne“ delove svog braka začini prstohvatom humora i podgreje ga. Predstavu upotpunjuju duhovite animacije na video bimu koje zapravo daju komentar na trenutna dešavanja na sceni.“, zabilježila je o predstavi rediteljica Tea Puharić.

Igraju: Aleksandra Belošević, Janko Cekić.

Lokacija Velika scena
Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a svakim danom od 9 - 14 sati. Cijena ulaznice za sve programe iznosi 10 KM, a dostupni su i paketi ulaznica po cijeni od 50 KM koji podrazumijevaju jednu ulaznicu za sve izvedbe u trajanju Festivala. REZERVACIJE: na broj 036/550-128, mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., ili porukom u inbox.